За нас

За нас

11

Во последните неколку години, Mootoro беше една од најдобрите производствени компании во Кина, специјализирана за електрични велосипеди и е-скутери.

Покрај производот, се фокусиравме на квалитетот на деловите, особено на технологијата за батерии и мотори, кои сметаме дека се најважните компоненти на електричниот автомобил.

Со големите способности за истражување и развој и производство, Mootoro е посветен на нудење на глобални B2B и B2C услуги, вклучувајќи едношалтерски решенија кои се движат од дизајн, проценка на DFM, нарачки во мали групи, до масовни продукции од големи размери.Како доверлив снабдувач, опслуживме многу клиенти со врвни електрични велосипеди.

Што е најважно, промисленото решение пред купувањето и извонредната постпродажна услуга е основната вредност за која заслужуваме почит и доверба.

Дух

Ние се придржуваме до концептот „Чистата енергија го спасува светот“, посветени на поттикнување на употребата на одржлива енергија.Како онлајн платформа за е-трговија на отворено, тука сме да споделиме паметни стилови со љубовта кон животот.

Инспирирани од потребата за урбано патување, најдовме рамнотежа помеѓу барањата за патување и одмор, воведувајќи нов „стар (ретро)“ свеж воздух во градските патувања и активностите на отворено.

AD7

Нашата мисија

Mootoro е посветен на постојано развивање и подобрување на најновите креации.Би сакале да ја слушаме нашата публика и сериозно да ги сфатиме нивните повратни информации бидејќи никогаш не го забавуваме темпото на патот што води до совршена верзија.

Покрај производот, вложивме напори и во перформансите на деловите, главно технологијата за батерии и мотори, за кои веруваме дека се најкритичните делови на електричното возило.

Додека ние жестоко се бориме напред за нашето име, има дури и војни одзади за синџирот на снабдување за да се обезбеди нашиот врвен квалитет на е-велосипед.Вложивме безброј напори за интегрирање на блоковите на снабдување во нашата производна територија, кои ќе бидат во хиерархиски организации за строго да ги извршуваат производните нарачки.

Култура на компанијата

Портфолио на фабрика за е-велосипед

Портфолио на фабрика за е-скутери