Rreth Nesh

Rreth Nesh

11

Për dy vitet e fundit, Mootoro ka qenë një nga kompanitë më të mira prodhuese në Kinë e specializuar në biçikletat elektrike dhe e-skuterët.

Përveç produktit, ne jemi fokusuar në cilësinë e pjesëve, veçanërisht në teknologjinë e baterive dhe motorëve, të cilat mendojmë se janë komponentët më të rëndësishëm të një makine elektrike.

Me aftësitë e shkëlqyera të kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit, Mootoro është e përkushtuar të ofrojë shërbime globale B2B dhe B2C, duke përfshirë zgjidhje me një ndalesë, duke filluar nga dizajni, vlerësimi i DFM, porositë e grupeve të vogla, deri te prodhimet masive në shkallë të gjerë.Si një furnizues i besuar, ne u kemi shërbyer shumë klientëve me biçikleta elektrike premium.

Më e rëndësishmja, zgjidhja e menduar përpara blerjes dhe shërbimi i jashtëzakonshëm pas shitjes është vlera thelbësore për të cilën fitojmë respektin dhe besimin.

Shpirti

Ne i përmbahemi konceptit "Energjia e pastër shpëton botën", të përkushtuar për të inkurajuar përdorimin e energjisë së qëndrueshme.Si një platformë online e tregtisë elektronike në natyrë, ne jemi këtu për të ndarë stilet e zgjuara me dashurinë e jetës.

Frymëzuar nga nevoja për udhëtime urbane, ne kemi gjetur ekuilibrin midis kërkesave të udhëtimit dhe kohës së lirë, duke futur një ajër të pastër "të vjetër(retro)" në udhëtimet e qytetit dhe aktivitetet në natyrë.

AD7

Misioni yne

Mootoro i është përkushtuar zhvillimit dhe përmirësimit të vazhdueshëm të krijimeve më të fundit.Do të donim të dëgjonim audiencën tonë dhe t'i merrnim seriozisht komentet e tyre pasi nuk e ngadalësojmë kurrë ritmin në rrugën që çon drejt një versioni të përsosur.

Përveç produktit, ne kemi bërë përpjekje për performancën e pjesëve, kryesisht teknologjinë e baterisë dhe motorëve, të cilat besojmë se janë pjesët më kritike të një automjeti elektrik.

Ndërsa ne luftojmë fort në pjesën e përparme për emrin tonë, ka edhe luftëra në pjesën e pasme për zinxhirin e furnizimit për të siguruar cilësinë tonë premium të biçikletave elektronike.Ne kemi bërë përpjekje të panumërta për integrimin e blloqeve të furnizimit në territorin tonë të prodhimit, të cilat do të jenë në organizata hierarkike për të ekzekutuar në mënyrë rigoroze urdhrat e prodhimit.

Kultura e Kompanisë

Portofoli i Fabrikës së Biçikletave Elektronike

Portofoli i Fabrikës së E-Skuterëve